Behandelwijze

Klassieke homeopathie is maatwerk. De homeopathische geneesmiddelen worden voorgeschreven op basis van uw klacht of ziektebeeld én op basis van u als persoon. Ieder mens is uniek. Het is daarom belangrijk een goed beeld te krijgen van u als persoon. Om deze reden is er tijdens het homeopathisch consult naast uw klachten ook aandacht voor onder andere de aanleiding van uw klachten, klachten die u in het verleden heeft gehad, uw slaapritme, voeding, dromen, gevoelens en andere persoonlijke eigenschappen.

Het eerste consult duurt anderhalf uur, het vervolgconsult dat na vier tot zes weken plaatsvindt duurt ongeveer driekwartier tot een uur.

Het aantal behandelingen dat nodig is om herstel te bewerkstelligen is afhankelijk van de ernst van de klachten, de erfelijke belasting en uw vitaliteit.

De homeopathisch behandeling kan naast de reguliere behandeling plaatsvinden. Een verwijsbrief van de huisarts of specialist is niet nodig, u kunt direct contact met onze praktijk op nemen. Indien gewenst nemen wij contact op met uw behandelaar(s).

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Anita Jong

06 152 65 783

Ien Brethouwer

072 511 71 08

Of neem contact op via ons contactformulier.