Wat is homeopathie?

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die het zelfgenezend vermogen van de mens stimuleert. Ziektes ontstaan wanneer het lichamelijke of emotionele evenwicht verstoord is. Het doel van homeopathie is het herstellen van dit natuurlijk evenwicht.

Homeopathie behandelt de oorzaak van de ziekte en herstelt daardoor de gezondheid. Er wordt vanuit gegaan dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en ieder mens uniek is. Deze individualiteit komt tot uiting in de keuze van de homeopathische middelen waarmee u wordt behandeld, deze worden namelijk gekozen aan de hand van uw klachtenbeeld én op basis van uw persoonlijkheid. Ze stimuleren uw zelfherstellend vermogen en brengen u lichamelijk en emotioneel meer in balans zodat uw klachten verminderen of verdwijnen.

Homeopathische geneesmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen uit o.a. planten, mineralen en dieren. Deze worden op een speciale manier bereid (potentiëren) waardoor de genezende werking ontstaat. Er bestaan duizenden homeopathische middelen die in de loop der jaren uitgebreid onderzocht en getest zijn. Ze zijn vrij van bijwerkingen en mits voorgeschreven door een gekwalificeerde behandelaar veilig in gebruik.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Anita Jong

06 152 65 783

Ien Brethouwer

072 511 71 08

Of neem contact op via ons contactformulier.